Mariano Fortuny

És el segon cop que hi vaig i no descarto tornar-hi. Amb això ja ho dic tot. L’exposició de l’obra de Fortuny m’ha descobert un artista polifacètic que també va ser conegut amb el sobrenom de ” El petit Leonardo”.

Es la segunda vez que voy y no descarto volver. Con eso ya lo digo todo. La exposición de la obra de Fortuny me ha descubierto un artista polifacético que también fue conocido con el sobrenombre de “El pequeño Leonardo”. 

 It is the second time I go there. That already says it all. Fortuny is an artist who was also known by the nickname “The Little Leonardo.”

Mariano Fortuny és  un artista polifacètic i un audaç empresari. A part de ser un pintor de renom, també es va interessar pel gravat, la fotografia, la moda, el disseny tèxtil… És, sense cap mena de dubte , un precursor de l’artista tal com l’entenem avui en dia.

Mariano Fortuny es un artista polifacético y un audaz empresario. Aparte de ser un pintor de renombre, también se interesó por el grabado, la fotografía, la moda, el diseño textil … Es, sin duda, un precursor del artista tal como lo entendemos hoy en día.

Mariano Fortuny is a versatile artist and a bold entrepreneur. Besides being a renowned painter, also became interested in printmaking, photography, fashion, textile design … It is, without doubt, a precursor of the artist as we understand it today.

L’exposició es  pot visitar fins al  27  de juny a La Pedrera de Barcelona .

La exposición se puede visitar hasta el 27 de junio en La Pedrera de Barcelona

The exhibition is open through June 27 at La Pedrera in Barcelona.

Anuncis

Deixa un comentari

Filed under Ítems

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s