Apple and almond cake

Qui diu que fer pastissos és molt laboriós? Proveu de fer aquest i us en llepareu els dits!  Si no, pregunteu-ho a l’Olga ( Per molts anys!), Maria, Felipe, Fernando , Teresa, Bárbara i més gent que s’hi ha apuntat.

¿Quién dice que hacer pasteles es muy laborioso? Provad de  hacer este y os chuparéis los dedos! Si no, preguntad a Olga (Feliz aniversario!), Maria, Felipe, Fernando, Teresa, Bárbara y más gente que se ha apuntado. Who says it is very laborious to make cakes? Try this, it’s delicious! If not, ask them to Olga (Happy Birthday!), Maria, Felipe, Fernando, Theresa, Barbara…

Ingredients: 5  o 6 pomes pelades i tallades fines, 3 cullerades d’algues  agar-agar, 1 culleradeta de ratlladura de llimona, 1/2 beina de vainilla, un got gran de suc de poma, 3 cullerades d’edulcorant natural ( melassa d’arròs), 2 cullerades de crema d’ametlles blanques( o bé ametlla picada), galetes sense sucre per fer la base, coco ratllat per decorar i fruites de temporada de guarnició.

Elaboració: 1) Poseu un fons de galetes en el motlle. 2) Poseu les pomes tallades, l’agar-agar, el suc de poma, un pessic de sal i la vainilla ( cal extreure’n el polsim de dintre amb un ganivet) en un recipient i ho deixeu bullir 12 minuts a foc mig-baix. 3) Un cop ha bullit ho passeu pel pimer. 4)  A continuació hi afegiu la melassa, la crema d’ametlles i la ratlladura de llimona i ho  remeneu bé. 5) S’aboca al motlle i es deixa refredar. 6) Es guarneix amb fruita de temporada i coco ratllat.

Ingredientes: 5 o 6 manzanas peladas y cortadas finas, 3 cucharadas de algas agar-agar, 1 cucharadita de ralladura de limón, 1 / 2 vaina de vainilla, un vaso grande de jugo de manzana, 3 cucharadas de edulcorante natural (melaza de arroz), 2 cucharadas de crema de almendras blancas (o almendra picada), galletas sin azúcar para hacer la base, coco rallado para decorar y frutas de temporada de guarnición.

Elaboración: 1) Poner un fondo de galletas en el molde. 2) Poner las manzanas cortadas, el agar-agar, el zumo de manzana, una pizca de sal y la vainilla (hay que extraer el polvo de dentro con un cuchillo) en un recipiente y se deja hervir 12 minutos a fuego medio -bajo. 3) Una vez ha hervido se pasa por el pimer. 4) A continuación se añade la melaza, la crema de almendras y la ralladura de limón y lo removemos bien. 5) Se vierte en el molde y se deja enfriar. 6) Se adorna con fruta de temporada y coco rallado.

Ingredients: 5 or 6 apples, peeled and chopped fine 3 tablespoons of seaweed agar-agar, 1 teaspoon lemon zest, 1 / 2 vanilla pod, a large glass of apple juice, 3 tablespoons of natural sweetener (molasses rice) 2 tablespoons white cream of almonds (or chopped almonds), sugar free cookies for the base, grated coconut to decorate and seasonal fruit garnish.

Instructions: 1) Put the cookies in bottom of a mold. 2) Put the cut apples, agar-agar, apple juice, a pinch of salt and vanilla (you must extract the dust from inside with a knife) in a bowl and let it boil over medium heat 12 minutes Low. 3)Once it has boiled through the mixer . 4) Then add the molasses rice, the almond cream and lemon zest and stir it well. 5) Put everything in the pan and allow to cool . 6) are decorated with seasonal fruit and grated coconut.

link BIOSPACE

 

Anuncis

5 comentaris

Filed under Cuina natural ( Recipes )

5 responses to “Apple and almond cake

  1. Olga

    La paraula és INCREÍBLE!!! …. encara en tinc el sabor a la boca, fresc, lleuger, fascinant…. simplement us recomano tastar-lo i fer-lo. Jo encara no l’he fet però ara m’hi apropo a buscar-ne els ingredients i apa!!! en fem un.
    Moltes gràcies…un petó molt gran.
    Les fotos fantàstiques.

  2. Gràaaaaaacies. Amb gent com vosaltres dóna gust!

  3. rita

    Que bona pinta que fa, entra ganes de llepar la pantalla¡¡¡

  4. Lola Juan

    Hola!! Gracias por este estupendo blog. Seguro que probare de hacer este pastel. Es imposible perderse con las instrucciones que das.

  5. Retroenllaç: The day after | De natural curiós

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s