Trip to Israel

Demà me’n vaig de vacances a Israel.

Ara per ara Israel és per a mi un punt en el mapa i un territori complex i conflictiu. De fet, reconec que  em costa molt entendre que un poble que ha patit tant com el jueu no aconsegueixi fer la pau amb els palestins i només sàpiga pensar en els drets que li són propis. Des d’aquí els percebo poc compassius, egocèntrics, altius, intransigents i maldestres; tenen l’arrogància dels poderosos. Quan torni ja serà més que un punt, serà un territori trepitjat i respirat. Aquests dies previs  al viatge  m`he dedicat a llegir una mica i  a mirar pelis perquè penso que amb la literatura i el cinema -amb la ficció en definitiva- s’aprèn molt de la gent i del país ; molt més que amb una guia.  Ja m’ho estic passant bé. Fins la tornada!

Mañana me voy de vacaciones a Israel.

Hoy por hoy Israel es para mí un punto en el mapa y un territorio complejo y conflictivo. De hecho, reconozco que me cuesta mucho entender que un pueblo que ha sufrido tanto como el judío no consiga hacer la paz con los palestinos y sólo sepa pensar en los derechos que le son propios. Desde aquí los percibo poco compasivos, egocéntricos, altivos, intransigentes y torpes; tienen la arrogancia de los poderosos. Cuando vuelva ya será más que un punto, será un territorio pisado y respirado. Estos días previos al viaje me he dedicado a leer un poco y mirar pelis porque pienso que con la literatura y el cine -con la ficción en definitiva- se aprende mucho de la gente y del país; mucho más que con una guía. Ya me lo estoy pasando bien. Hasta la vuelta!!

Lamentaciones de un prepucio: humor jueu actual; entrevista

Tomorrow I am going on holiday to Israel.

Today Israel is for me a point on the map and a complex and troubled territory. In fact, I admit that I find it hard to understand that a people who have suffered as the Jews do not get to make peace with the Palestinians and only think you know the rights of its own.  From here I perceive the Jews unsympathetic, self-centered, arrogant, intransigent and clumsy; they have the arrogance of the powerful. When I return from the trip, Israel is a land that I have I walked and breathed. These days before the trip I’ve been reading a bit and watch films because I think that literature and cinema can learn a lot. Now I’m having fun. Until the turn!

Anuncis

3 comentaris

Filed under Ítems

3 responses to “Trip to Israel

  1. Maria del Mar

    A veure quines són les impressions a la tornada. Molt bon viatge!

  2. CARMEN VERSON

    Enrica me alegro de tu vuelta y espero que nos cuentes cosas, las fotos son preciosas, me gustaria saber que impresion te han causado los judios, pues sabes en Cuba habian muchos , pero claro otros tiempos y tambien otras circunstancias muy diferentes, Bueno cn ganas de saber tu opinion, un saludo tu amiga Carmen

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s