Streets of Jerusalem

Per a una occidental com jo, entrar a l’Antiga Jerusalem per la Porta de Damasc un vespre de Ramadà va ser com entrar a formar part d’una òpera: música, llum, colors, olors i un munt de gent anant amunt i avall. Era a Orient, no hi havia cap mena de dubte. Comencava a trepitjar i a respirar els carrers empedrats de Jerusalem. Us n’ofereixo una mostra.  Amb compte, que aquests carrers rellisquen!

Para una occidental como yo, entrar en la Antigua Jerusalén por la Puerta de Damasco una noche de Ramadán fue como entrar a formar parte de una ópera: música, luz, colores, olores y un montón de gente yendo arriba y abajo . Estaba en Oriente, no había duda. Comenzaba a pisar y respirar las calles empedradas de Jerusalén. Aquí os dejo una muestra . Con cuidado, que estas calles resbalan!

I went into the Old Jerusalem by the Damascus Gate and was like stepping into an opera. It was an evening of Ramadan and all was light, music, colors, smells and people going up and down. Finally step on the cobblestone streets of Jerusalem. We present a sample of these streets. Be careful that the stone slides!

Anuncis

2 comentaris

Filed under Instantànies de viatges ( Travel snapshots)

2 responses to “Streets of Jerusalem

  1. laura

    És ben bé diferent, tot i les vegades que hem vist imatges semblants per televisió. En directe suposo que deu sorprendre molt tanta diversitat, i tanta intensitat d’emocions.

  2. Assun

    Totes les fotos tenen detalls de vida quotidiana molt interessants …….Tornarem a Jerusalem

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s