Masada

Una roca enmig del desert.  Una roca en medio del desierto.  A rock in the desert.

El 2001 Masada va ser declarada per la UNESCO  Patrimoni de la humanitat; és un lloc amb una forta càrrega simbòlica  d’afirmació i resistència per al nacionalisme jueu; no és un lloc només turístic sinó que és de visita obligada per als nacionals. Si es vol visitar bé , no us recomano anar-hi  per l’agost  perquè estant a més de 40 graus, jo només en vaig poder fer un tast; no em vaig veure amb cor de fer el recorregut complet per aquesta impressionant fortalesa. Ara em posaré a buscar la pel·lícula per poder reviure la història d’aquesta Numància israeliana.

En 2001 Masada fue declarada por la UNESCO Patrimonio de la humanidad, es un lugar con  una fuerte carga simbólica de afirmación y resistencia para el nacionalismo judío, no es un lugar sólo turístico sino que es de visita obligada para los nacionales. Si se quiere visitar bien, no os recomiendo ir en agosto porque estando a más de 40 grados, yo sólo pude hacer una cata, no me sentí con fuerzas para hacer el recorrido completo por esta impresionante fortaleza. Ahora buscaré la película para poder revivir la historia de esta Numancia israelí.
 

In 2001, Masada was declared a UNESCO World Heritage Site is a place with a strong symbolic statement and national resistance to the Jewish people. It is not only a tourist but is a must for nationals. If you want to visit it, do not recommend going in August because, being over 40 degrees, I could only do a tasting, I was not strong enough to make the complete tour of this impressive rock. Now look for the movie to relive the history of Masada.
 
Anuncis

Deixa un comentari

Filed under Instantànies de viatges ( Travel snapshots)

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s