Temple of Augustus

On és el mont Tàber? Què hi ha? Si sou o viviu a Barcelona segur que ho sabeu. És el lloc on es va aixecar el temple més gran de Barcino, la ciutat romana que va donar nom a Barcelona. Des d’aquí us faig el recordatori.

Al patí de la casa gòtica del carrer Paradís de Barcelona s’hi conserven i es poden visitar gratuïtament les columnes que van pertànyer al Temple romà d’August. No hi sol haver gaire gent i és una bona ocasió per meravellar-vos amb la vista i , amb una mica de sort, disfrutar del silenci!

Dónde está el monte Táber? ¿Qué hay? Si sois  o vivís en Barcelona seguro que lo sabéis. Es el lugar donde se levantó el  mayor templo de Barcino, la ciudad romana que dio nombre a Barcelona. Desde aquí os hago el recordatorio.En el patio de la casa gótica de la calle Paraíso de Barcelona se conservan y se pueden visitar gratuitamente las columnas que pertenecieron al Templo romano de Augusto. No suele haber mucha gente y es una buena ocasión para maravillarse con la vista y, con un poco de suerte, disfrutar del silencio!

Where is Mount Taber? If you live in Barcelona I’m sure you know hat. It’s where he got up the largest temple of Barcino, the Roman city that gave its name to Barcelona. Paradise Street in Barcelona are preserved and can be visited free of columns that belonged to the Roman Temple of Augustus. Rarely have a lot of people and is a good opportunity to marvel, and with a little luck, enjoy the silence!
 

La roda de molí  es troba just a l’entrada del Centre excursionista de Catalunya  i assenyala el cim del mont Tàber.

La rueda de molino se encuentra justo a la entrada del Centro excursionista de Cataluña y señala la cima del monte Táber.
The millstone marks the summit of Mount Taber.

Anuncis

2 comentaris

Filed under Barcelona

2 responses to “Temple of Augustus

  1. Olga L.

    Gràcies per ensenyar-nos llocs tan deslumbrants i misteriosos de Barcelona, parada obligada, ja t’explicaré!

  2. Andreu

    Avui he pasat per aquest indret i no casualment, he anat ha veure el lloc tot i que he pogut veure les columnes he sentit calcom especial.
    Andreu

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s