Hummus

L’hummus és un plat molt popular a tot L’Orient Mitjà; és saborós, econòmic i fàcil de fer. A mi m’agrada servir-lo amb endívies perquè normalment no tinc el pa de pita  amb què el solen servir als restaurants. I les fulles d’endívia acaben fent de cullera.

Ingredients: 1 pot de cigrons, mitja culleradeta de sal, 1 gra d’all ben picat, el suc de mitja llimona, 2 cullerades de tahina( crema de sèsam), 3 cullerades d’aigua i un pessic de comí.

Elaboració: Es baten tots els ingredients en el pimer fins que s’obté un puré lleugerament sòlid, s’estén el puré en un plat i s’amaneix amb oli d’oliva.

El hummus es un plato muy popular en todo Oriente Medio, es sabroso, económico y fácil de hacer. A mí me gusta servirlo con endibias porque normalmente no tengo el pan de pita con que lo sirven en los restaurantes y hacen de sustituto de la cuchara. 

Ingredientes: 1 bote de garbanzos, media cucharadita de sal, 1 diente de ajo bien picado, el zumo de medio limón, 2 cucharadas de tahina (crema de sésamo), 3 cucharadas de agua y una pizca de comino.
Elaboración: Se baten todos los ingredientes en el pimer hasta que se obtiene un puré ligeramente sólido, se extiende el puré en un plato y se aliña con aceite de oliva.

Hummus is a popular dish throughout the Middle East, is tasty, inexpensive and easy to do. I like to serve with endive because normally I have no pita bread with which he served in restaurants and make replacement of the spoon.

Ingredients: 1 can of chickpeas, half teaspoon salt, 1 garlic clove,  the juice of half a lemon, 2 tablespoons tahini (sesame cream) 3 tablespoons of water and a pinch of cumin.
Preparation: We beat all ingredients in the blender until you get a slightly solid, extended the puree in a dish and seasoned with olive oil.

Advertisements

4 comentaris

Filed under Cuina natural ( Recipes )

4 responses to “Hummus

  1. oleoledesign

    Enrica, quina cosa més bona!!! m’agrada MOLTISSIM!!!!

  2. seni

    Provare del fer-lo sense crema de sesam a veure com queda

  3. assun

    Ja no tinc excusa per cuinar-ho molt ben explicat i amb un aspecte molt saborós !

  4. karma

    La presentació sembla un sol ple d’energia. Què Bo! Ho provaré de fer. A sucar l’ endívia. Petons

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s