Applesauce

Per esmorzar, per berenar, per postres, abans d’anar a dormir… I es fa  en un no-res .  Para desayunar, para merendar, de postre, antes de ir a dormir … Y se hace en pocos minutos. For breakfast, for lunch, for dessert, before going to sleep…

Ingredients:  1 kg de pomes ( set o vuit ), 4 orellanes d’albercoc, 1/2 got d’aigua mineral o suc de poma, un pessic de sal marina, fruits secs i coco ratllat.

Elaboració: 1) Peleu les pomes i talleu-les a làmines. 2) Poseu l’aigua o el suc en una cassola, col·loqueu-hi les orellanes tallades ben fines, els trossos de poma a sobre, la sal, i coeu la compota a foc mitjà uns 20 minuts. Per tal que cogui bé, heu de tapar la cassola. 3) Passeu-la per la batedora i serviu-la amb fruits secs tallats menuts i un polsim de coco.

Notes:  1) Abans de passar la compota per la batedora, comproveu que no hi hagi massa líquid; si veieu que ha de quedar clara, en traieu una mica; el suquet que queda  és boníssim!  2) Si la voleu enriquir una mica, podeu coure la compota amb una branqueta de canyella, pela de llimona o bé afegir-hi una mica de crema d’ametlles quan ja està cuita.

Ingredientes: 1 kg de manzanas (siete u ocho), 4 orejones de albaricoque, 1/2 vaso de agua mineral o jugo de manzana, una pizca de sal marina, frutos secos y coco rallado.

Elaboración: 1) Pelar las manzanas y cortarlas en láminas. 2) Poner el agua o el zumo en una cazuela, colocar en ella los orejones cortados muy finos, los trozos de manzana encima, la sal, y cocer la compota a fuego medio unos 20 minutos. Para que cueza bien, hay que tapar la cazuela. 3) Pasar por la batidora y servir con frutos secos cortados pequeños y una pizca de coco.

Notas: 1) Antes de pasar la compota por la batidora, comprobad que no haya demasiado líquido, si veis que puede quedar clara, es conveniente retirar un poco del jugo que queda 2) Si la quereis enriquecer,  podeis cocer la compota con una ramita de canela, cáscara de limón o bien añadir un poco de crema de almendras una vez  cocida

Ingredients: 1 kg of apples (seven or eight), 4 dried apricots, 1 / 2 glass omineral water or apple juice, a pinch of sea salt, nuts and coconut.

Preparation: 1) Peel apples and cut into slices. 2) Put water or juice in a saucepan, place the apricots cut it very fine, the apple slices on top, salt, and cook the sauce over medium heat about 20 minutes. To cook well, you must cover the pan. 3) Go through the blender and serve with chopped nuts and a little bit of coconut.

Notes: 1) Before passing the sauce through the blender, you have to check it for too much fluid, if you see that can be clear, we must draw a little, 2) If you want to enrich, you can cook the sauce with a sprig of cinnamon, lemon peel or add a little almond cream when it is cooked

  

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1 comentari

Filed under Cuina natural ( Recipes )

One response to “Applesauce

  1. rita

    Que bona pinta que fa¡¡¡
    Yan, yan

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