Recycling

No se m’hauria acudit mai reciclar el tap d’una ampolla de plàstic, però em va arribar un correu que explicava com fer-ho i ho vaig provar. Veieu-ho!

Si voleu que una bossa no vessi, a més de les pinces de la roba, els clips tanca -bossa … ja ho sabeu, podeu reciclar una ampolla de plàstic. Com fer-ho? Escapceu l’ampolla,  fiqueu-hi  la bossa pel forat del coll i rosqueu. Fàcil, fàcil !

No se me habría ocurrido nunca reciclar el tapón de una botella de plástico, pero me llegó un correo que explicaba cómo hacerlo y lo probé.

Si quereis que una bolsa cierre bien, además de las pinzas de la ropa, los clips cierra-bolsa … ya lo sabéis, podeis  reciclar una botella de plástico. Cómo hacerlo? Hay que cortar la botella, meter en ella la bolsa por el agujero del cuello y  cerrar. Fácil, fácil!

I would not have ever happened to plug recycling a plastic bottle, but I got an email explaining how to do it and I tried it.

If you want a tightly closed bag, in addition to the clothespins, closed-bag clips … already know, you can recycle a plastic bottle. How? You have to cut the bottle, put it the bag by the neck hole and close. Easy, easy!

 

Anuncis

1 comentari

Filed under Ítems

One response to “Recycling

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s