Fennel and carrot cream

Una altra crema per a un sopar d’hivern!   Otra crema para una cena de invierno! Another cream for a winter dinner!  

Ingredients :  pastanagues, fonoll, all, brou de verdures natural o  el preparat Brodo Rapunzel, sal, pebre i oli.  Ingredientes: zanahorias, hinojo, ajo, caldo de verduras natural o el preparado Brodo Rapunzel, sal, pimienta y aceite.Ingredients: carrots, fennel, garlic, vegetable broth (or Brodo Rapunzel ), salt, pepper and oil .

Elaboració. 1) Es posa una mica d’oli a l’olla i s’hi dauren els grans d’all. 2) S’hi afegeixen les pastanagues tallades menudes i el fonoll amb una mica de sal per tal que suïn i s’estovin. 3) S’hi aboca el brou  de manera que  cobreixi les verdures i s’hi posa una mica de pebre. 4) Es fa  bullir  a foc baix uns 25 minuts. 5) Es passa per la batedora i si  la crema queda molt espessa, s’hi afegeix una mica més de brou. 6) Es pot decorar amb les fulles del fonoll tallades ben menudes.

 Elaboración. 1) Se pone un poco de aceite en la olla y se doran los dientes de ajo. 2) Se añaden las zanahorias cortadas finas y el hinojo con un poco de sal para que suden y se ablanden. 3) Se vierte el caldo de manera que  cubra las verduras y se pone un poco de pimienta. 4) Se deja  hervir a fuego lento unos 25 minutos. 5) Se pasa por la batidora y si la crema queda muy espesa, se añade un poco más de caldo. 6) Se puede decorar con las hojas del hinojo cortadas bien finas.

Preparation. 1) Put some oil in the pan and fry the garlic cloves. 2) Add the carrots cut small and fennel with a little salt to sweat and soften. 3) Pour the broth so as to cover the vegetables and put a little pepper. 4) Let it simmer about 25 minutes. 5) Go through the mixer and if the cream is too thick, add a little more broth. 6) You can decorate with chopped fennel leaves very fine.

Anuncis

1 comentari

Filed under Cuina natural ( Recipes )

One response to “Fennel and carrot cream

  1. Inés

    M’agrada molt que hi possis les fotos del plat perque així et fas una idea de com queda.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s