Banana cream dessert

S’han acabat els torrons i tornen les postres casolanes, naturals i delicioses. Se acabaron los turrones y vuelven los postres caseros, naturales y deliciosos. Gone are the nougat and return the homemade desserts, natural and delicious.

Ingredients :  4 plàtans canaris ben madurs, 1/2 litre de llet d’arròs. 2 cullerades de flocs d’agar-agar, 2 cullerades de ratlladura de llimona, 1 branqueta de vainilla o canyella, 1 cullerada de kuzu, 2 cullerades de crema d’ametlles blanques, melassa d’arròs (opcional), el suc d’una llimona i un pessic de sal. Melmelada, panses i ametlles per a la presentació.

Elaboració. 1) Es posen els flocs d’agar-agar en remull amb aigua bona que els cobreixi i s’hi deixen uns 5 minuts. 2) Es posa la llet a escalfar amb l’agar-agar, la ratlladura de llimona, un pessic de sal i la branqueta de vainilla; es fa bullir uns 7 minuts i es retira la vainilla.  3) Es dilueix el kuzu amb una mica d’aigua freda i s’afegeix a la crema removent constantment fins que s’espesseixi una mica; just quan comença a bullir s’hi afegeix la crema d’ametlles, el suc de llimona i els plàtans tallats menuts. 4) Es passa per la batedora i es posa en un motlle . 5 ) Un cop s’ha refredat es pot presentar com un tronc acolorit amb una mica de melmelada, panses i ametlla trinxada o  bé es talla i es bat de nou i es presenta com una crema.

Ingredientes: 4 plátanos canarios bien maduros, 1 / 2 litro de leche de arroz, 2 cucharadas de copos de agar-agar, 2 cucharadas de ralladura de limón, 1 ramita de vainilla o canela, 1 cucharada de kuzu, 2 cucharadas de crema de almendras blancas, melaza de arroz (opcional), el zumo de un limón y una pizca de sal. Mermelada, pasas y almendras para la presentación

Elaboración. 1) Se ponen los copos de agar-agar en remojo con agua buena que los cubra y se dejan unos 5 minutos. 2) Se pone la leche a calentar con el agar-agar, la ralladura de limón, una pizca de sal y la ramita de vainilla, se deja hervir unos 7 minutos y se retira la vainilla. 3) Se diluye el kuzu con un poco de agua fría y se añade a la crema removiendo constantemente hasta que espese un poco; justo cuando empieza a hervir se añade la crema de almendras, el zumo de limón y los plátanos cortados pequeños. 4) Se pasa por la batidora y se pone en un molde. 5) Una vez enfriado se puede presentar como un tronco coloreado con un poco de mermelada, pasas y almendra picada o bien se corta y se bate de nuevo y se presenta como una crema.

Ingredients: 4 ripe bananas canaries, 1 / 2 pint of rice milk, 2 tablespoons agar-agar flakes, 2 tablespoons lemon zest 1 stick of vanilla or cinnamon, 1 tablespoon kuzu, 2 tablespoons cream blanched almonds, rice syrup (optional), lemon juice and a pinch of salt. Jam, raisins and almonds for presentation

Preparation: 1) Put the agar-agar flakes soaked in water to cover them well and leave for 5 minutes. 2) Put the warm milk with agar-agar, lemon zest, a pinch of salt and the vanilla, boil about 7 minutes and remove the vanilla. 3) Dilute the kuzu with a little cold water and add the cream stirring constantly until it thickens a little, just when it starts to boil, add the almond cream, lemon juice and bananas cut little. 4) It passes through the mixer and placed in a mold. 5) Once cooled you can present as a colored trunk with a little jam, raisins and almonds or cut and beaten again and comes as a cream.

Anuncis

3 comentaris

Filed under Cuina natural ( Recipes )

3 responses to “Banana cream dessert

 1. Maria del Mar

  Quina bona cara que fa!

 2. oleoledesign

  enrica, fa molt bona pinta. M’agradaria provar de fer-lo. Hi ha alguns ingredients que no sé a on comprar-los com el kuzu. A on em recomanes.

  MOLT BON ANY PER CERT.

  Núria

  • Jo l’he comprat al Biospace del carrer València que és on he fet el curs de cuina natural. Algun dia amb temps ens hem de posar a fer alguna cosa a la cuina juntes. Un petó

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s