Sautéed vegetables with cereals

Aquesta combinació de verdures i cereals és molt mengívola, i com a primer plat és molt complet; amb una mica de proteïna de segon acaba sent un  gran àpat . Bon profit!

Esta combinación de verduras y vegetales es de muy buen comer, y como primer plato es muy completo;  con un poco de proteína de segundo acaba siendo un gran comida.Buen provecho! This combination of vegetables and grains is very good eating, and as a first course is very complete, with some second-protein ends up being a great meal. Bon appetit!

Ingredients : 100 gr de mill, 100 grams de quínoa, 2 porros, 2 pastanagues, 1/2 litre d’aigua o brou natural, oli d’oliva, sal marina i julivert.

Elaboració : 1) Es renten els cereals sota l’aixeta i es reserven. 2) Es renten els porros,  es tallen ben menuts i  se salten en un cassó  amb oli i un pessic de sal uns 3-4 minuts. 3) Es talla a pastanaga a daus petits i s’afegeix als porros juntament amb els cereals, el brou i una mica més de sal. 4) Es tapa i s’espera que bulli. 5) Un cop bull, s’abaixa el foc i es va coent durant uns 20 minuts o fins que s’ha begut tot el brou. 6) Es pentina el cereal per tal que s’airegi i ja es pot servir amb una mica de julivert picat.

Ingredientes: 100 gr de mijo, 100 gramos de quínoa, 2 puerros, 2 zanahorias, 1 / 2 litro de agua o caldo natural, aceite de oliva, sal marina y perejil.

Elaboración: 1) Se lavan los cereales bajo el grifo y se reservan. 2) Se lavan los puerros, se cortan bien finosy se saltan en un cazo con aceite y una pizca de sal unos 3-4 minutos. 3) Se corta la zanahoria en dados pequeños y se añade a los porros junto con los cereales, el caldo y un poco más de sal. 4) Se tapa y se espera que hierva. 5) Una vez hierve, se reduce el fuego y se va cociendo durante unos 20 minutos o hasta que se ha bebido todo el caldo. 6) Se peina el cereal para que se airee y ya se puede servir con un poco de perejil picado.

Ingredients: 100 g of millet, 100 grams of quinoa, 2 leeks, 2 carrots, 1 / 2 liter of water or natural juice, olive oil, sea salt and parsley.

Preparation: 1) grains are washed under running water and set aside. 2) Wash the leeks, cut very finely and jump in a saucepan with oil and a pinch of salt for about 3-4 minutes. 3) Cut the carrots into small pieces and added to the joints along with cereal, soup and a little more salt. 4) Cover and bring to a boil. 5) Once boiled, reduce heat and leave to cook for about 20 minutes or until all broth has been drinking. 6) The comb cereal to air out and you can serve with a little chopped parsley.

Advertisements

5 comentaris

Filed under Cuina natural ( Recipes )

5 responses to “Sautéed vegetables with cereals

  1. Núria

    Enrica, quina MÉS BONA PINTA!!! m’agrada MOLTÍSSIM!!!

    Com ho tens un dia de la setmana vinent per anar a la botiga que em vares comentar?

    En tinc moltes ganes.

  2. rita

    Que bona pinta que fa, guardam un taper!!

  3. ldoncel

    Crec que m’agradaria molt. Provaré de fer-la!

  4. karma

    Amb aquesta recepta se m’obre el ventall de plats amb quinoa.
    Mercès i petons

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s