Apple juice and kuzu

Aquesta beguda ajuda a calmar l’ansietat i tranquil·litza l’esperit; és ideal per a la gent a qui costa agafar el son. El kuzu és un midó originari de Xina que té moltes aplicacions medicinals i culinàries. Se sap que tendeix a alcalinitzar l’organisme i que, per tant,  augmenta el nivell d’energia i alleugereix el cansament crònic . A nivell nutricional aporta hidrats de carboni, fibra i minerals. A més, s’ha comprovat que és un excel·lent remei  per tractar processos respiratoris com la bronquitis, l’asma, la tos i els refredats

Ingredients i elaboració : Una cullerada de  kuzu i un got de suc de poma natural, sense sucre ni fructosa.

1) Es posa el kuzu en  un got  i es  cobreix amb una mica de suc de poma; es remena fins que es desfà. 2) Es posa la resta de suc en un pot i es deixa al foc fins que bulli, s’aboca sobre el kuzu diluït i es remena per tal que no quedi agrumollat. 3) Es pren tebi.

Esta bebida ayuda a calmar la ansiedad y tranquiliza el espíritu, es ideal para la gente que le cuesta conciliar el sueño. El kuzu es un almidón originario de China que tiene muchas aplicaciones medicinales y culinarias. Se sabe que tiende a alcalinizar el organismo y que, por tanto, aumenta el nivel de energía y alivia el cansancio crónico. A nivel nutricional aporta hidratos de carbono, fibra y minerales. Además, se ha comprobado que es un excelente remedio para tratar procesos respiratorios como la bronquitis, el asma, la tos y los resfriados

Ingredientes y elaboración: Una cucharada de kuzu y un vaso de zumo de manzana natural, sin azúcar ni fructosa.

1) Se pone el kuzu en un vaso y se cubre con un poco de zumo de manzana; se remueve hasta que se diluye. 2) Se pone el resto de zumo en un cazo y se lleva a ebullición, se vierte sobre el kuzu diluido y se remueve para que no queden grumos 3) Se toma templado.

This drink helps to ease anxiety and calm the spirit, is ideal for people who has trouble sleeping. The kudzu starch is a native of China that has many medicinal and culinary uses. It is known tends to alkalize the body and therefore increases energy levels and relieves chronic fatigue. At the nutritional level provides carbohydrates, fiber and minerals. Furthermore, it has proven to be an excellent remedy for treating respiratory conditions such as bronchitis, asthma, coughs and colds

Ingredients and preparation: One tablespoon of kuzu and a glass of natural apple juice, without sugar or fructose.

1) Put the kuzu in a glass and covered with a little apple juice, stirring until it dissolves. 2) Put the remaining juice in a saucepan and bring to a boil, pour the diluted kuzu and stir to avoid lumps 3) Take warm

Advertisements

1 comentari

Filed under Remeis naturals ( Natural cures )

One response to “Apple juice and kuzu

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s