Chickpeas

Amb un pot de cigrons cuits, 4 fulles de col, julivert picat, una culleradeta de miso i unes gotes de gingebre ratllat  es pot fer un primer plat molt complet en ben pocs minuts.

Elaboració : He bullit les fulles de  col a l’olla ràpida i amb 2 minuts n’hi ha hagut prou. Tot seguit hi he afegit els cigrons, el miso diluït en una mica del brou de col, un polsim de julivert i les gotes de  gingebre. Una remenada per integrar-ho tot i cap a taula! 

Con un bote de garbanzos cocidos, 4 hojas de col, perejil picado, una cucharadita de miso y unas gotas de jengibre rallado se puede hacer un primer plato muy completo en muy pocos minutos.

Elaboración: He cocido las hojas de col en la olla rápida y con 2 minutos ha sido suficiente. A continuación he añadido los garbanzos, el miso diluido en un poco del caldo de col, una pizca de perejil y las gotas de jengibre. Se mezcla todo  para integrarlo … y a la mesa!

With a pot of cooked chickpeas, 4 leaves of cabbage, chopped parsley. a teaspoon of miso and a few drops of ginger can be a very comprehensive first course in a few minutes.

Preparation: I cooked the cabbage leaves in the pressure cooker with 2 minutes was enough. Then I added chickpeas, miso diluted in a bit of cabbage soup, a pinch of  parsley and ginger drops. Mix everything to integrate … and to the table!

Advertisements

1 comentari

Filed under Cuina natural ( Recipes )

One response to “Chickpeas

  1. laura

    Ja el faré. Té molt bona pinta. Per cert, encara no l’he agafat el punt a l’olla ràpida. Demà faré el pop, ja et diré què.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s