Quínoa with shitake

La quínoa també es pot menjar freda a la manera del cuscús. Jo l’he preparada amb bolets de roure xitake i l’he amanida amb una vinagreta feta amb oli i umeboshi; a més, hi he ratllat dos grans d’all, una mica de julivert i unes quantes nous. Si la proveu segur que repetireu.

La quínoa también se puede comer fría a la manera del cuscús. Yo la he preparado con setas de roble shitake y la he aliñado con una vinagreta hecha con aceite y umeboshi; además he rayado dos dientes de ajo, un poco de perejil y unas cuantas nueces. Si la probais seguro que repetireis. Quinoa can also be eaten cold as couscous. I’ve made ​​with shitake mushrooms and oak I seasoned with a vinaigrette made ​​with olive oil and umeboshi, plus I grated two cloves of garlic, some parsley and a few nuts. If you test sure will repeat.

Ingredients i elaboració: 400 grams de quínoa, un grapat de bolets, salsa de soja, all, julivert i nous.

Es posa aigua en un pot ( doble volum que la quantitat de quínoa ) i quan arrenca el bull se sala i s’hi posa la quínoa; es deixa bullir a foc suau durant 20 minuts. Mentrestant es talla el peu dels bolets i es tallen a trossets. Es posen a la paella amb una mica d’oli i s’ameneixen amb salsa de soja o bé amb sal. Un cop cuits, s’hi afegeix la quínoa cuita i es remena. Abans de servir el plat, s’amaneix amb una vinagreta i s’hi pot ratllar fruits secs i una mica d’all.

Ingredientes y elaboración: 400 gramos de quínoa, unas cuantas de setas, salsa de soja, ajo, perejil y nueces

Se pone agua en un cazo (doble volumen que la cantidad de quínoa) y cuando empieza a hervir se sala y se pone la quínoa, se mantiene hirviendo a fuego suave durante 20 minutos. Mientras, se cortan  la setas en trocitos y se ponen en la sartén con un poco de aceite y se sazonan con salsa de soja o bien con sal. Una vez cocidas, se añade la quínoa cocida y se remueve. Antes de servir el plato, se aliña con una vinagreta, frutos secos rayados y un poco de ajo.

Ingredients and preparation: 400 grams of quinoa, a handful of mushrooms, soy sauce, garlic, parsley and walnuts
 It puts water in a saucepan (double volume as the amount of quinoa) and when it starts to boil put salt and put the quinoa. The quinoa is to boil over low heat for 20 minutes. Meanwhile, cut the mushrooms into small pieces and put into the pan with a little oil, season with soy sauce or salt. Once cooked, add the cooked quinoa and stir. Before serving the dish, dressed with a vinaigrette, striped nuts and a little garlic.
Anuncis

1 comentari

Filed under Cuina natural ( Recipes )

One response to “Quínoa with shitake

  1. laura

    Ara mateix em copio la recepta!. Gràcies, bona cuinera.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s