La quínoa també es pot menjar freda a la manera del cuscús. Jo l’he preparada amb bolets de roure xitake i l’he amanida amb una vinagreta feta amb oli i umeboshi; a més, hi he ratllat dos grans d’all, una mica de julivert i unes quantes nous. Si la proveu segur que repetireu.
La quínoa también se puede comer fría a la manera del cuscús. Yo la he preparado con setas de roble shitake y la he aliñado con una vinagreta hecha con aceite y umeboshi; además he rayado dos dientes de ajo, un poco de perejil y unas cuantas nueces. Si la probais seguro que repetireis. Quinoa can also be eaten cold as couscous. I’ve made with shitake mushrooms and oak I seasoned with a vinaigrette made with olive oil and umeboshi, plus I grated two cloves of garlic, some parsley and a few nuts. If you test sure will repeat.
Ingredients i elaboració: 400 grams de quínoa, un grapat de bolets, salsa de soja, all, julivert i nous.
Es posa aigua en un pot ( doble volum que la quantitat de quínoa ) i quan arrenca el bull se sala i s’hi posa la quínoa; es deixa bullir a foc suau durant 20 minuts. Mentrestant es talla el peu dels bolets i es tallen a trossets. Es posen a la paella amb una mica d’oli i s’ameneixen amb salsa de soja o bé amb sal. Un cop cuits, s’hi afegeix la quínoa cuita i es remena. Abans de servir el plat, s’amaneix amb una vinagreta i s’hi pot ratllar fruits secs i una mica d’all.
Ingredientes y elaboración: 400 gramos de quínoa, unas cuantas de setas, salsa de soja, ajo, perejil y nueces
Se pone agua en un cazo (doble volumen que la cantidad de quínoa) y cuando empieza a hervir se sala y se pone la quínoa, se mantiene hirviendo a fuego suave durante 20 minutos. Mientras, se cortan la setas en trocitos y se ponen en la sartén con un poco de aceite y se sazonan con salsa de soja o bien con sal. Una vez cocidas, se añade la quínoa cocida y se remueve. Antes de servir el plato, se aliña con una vinagreta, frutos secos rayados y un poco de ajo.
Ara mateix em copio la recepta!. Gràcies, bona cuinera.