Xuklis home

Flors boscanes als marges del camí que porta a La Casa dels Xuklis.

Avui he tingut la sort de poder assistir a la presentació d’aquesta casa, que és un somni fet realitat gràcies a l’esforç, la il·lusió i la generositat de molta gent. L’acte, molt emotiu,  m’ha contagiat tanta vitalitat i esperança que he sortit convençuda que  les bones idees, quan tenen darrere gent que treballa posant-hi el cor, sempre triomfen.

Aquesta casa és un espai d’acollida que ofereix un entorn amable i plàcid a les famílies de nens i nenes amb càncer residents fora de Barcelona que han de seguir tractament oncològic en hospitals de la ciutat. Aquest projecte ha estat impulsat per la l’Associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya (AFANOC). Tant de bo que tingui un gran  ressó i que sigui font d’inspiració per a poder dur a terme  projectes semblants en altres ciutats!

PORTES OBERTES: del 20 al 27 de maig, de 10 a 20 hores ( l’últim dia s’allarga l’horari fins a les 22h)

Links : Els Xuclis ,   Patrocinadors

Flores silvestres en los márgenes del camino que lleva a La Casa de los Xuklis.

Hoy he tenido la suerte de poder asistir a la presentación de esta casa, que es un sueño hecho realidad gracias al esfuerzo, la ilusión y la generosidad de mucha gente. El acto, muy emotivo, me ha contagiado tanta vitalidad y esperanza que he salido convencida de que las buenas ideas, cuando tienen detrás gente que trabaja poniendo el corazón, siempre llegan a buen puerto. Esta casa es un espacio de acogida que ofrece un entorno amable y apacible a las familias de niños y niñas afectados de cáncer  que viven fuera de Barcelona y que deben seguir tratamiento oncológico en hospitales de la ciudad. Este proyecto ha sido impulsado por la la Asociación de Familiares y Amigos de Niños Oncológicos de Cataluña (AFANOC). Ojalá  que sea fuente de inspiración para  proyectos similares en otras ciudades.

PUERTAS ABIERTAS: del 20 al 27 de mayo, de 10 a 20 horas (el último día se alarga el horario hasta las 22h)

Wildflowers in the margins of the road leading to La Casa de los Xuklis.

Today I had the good fortune to attend the presentation of this house, it’s a dream come true thanks to the efforts, enthusiasm and generosity of many people. The event, very emotional, I have caught so much vitality and hope I have left convinced that good ideas when they have people working behind putting the heart, they always succeed. This house is a space that offers a friendly and peaceful environment for families of children who live outside of Barcelona and who receive cancer treatment at hospitals in the city. This project has been driven by the Association of Relatives and Friends of Children Oncology of Catalonia (AFANOC). Would that be a source of inspiration for similar projects in other cities.

Days to see the house: 20 to 27 May, from 10 to 20 hours (the last day  until 22h)

Anuncis

Deixa un comentari

Filed under Ítems, Barcelona

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s