Statu quo

Vaig a la feina i m’adono dels favoritismes i de la desigualtat de tracte que rebem des de dalt alguns treballadors; i com que es fa amb tanta naturalitat, tot transcorre amb una estranya normalitat; llegeixo la premsa i m’esgarrifo amb  la fam que pateixen a  Somàlia, no m’acabo de creure  els contracte-escombraries que han d’acceptar els joves i no tan joves, ni  la cobdícia  sense límit dels poderosos. És lamentable! Amb tanta desigualtat, la injustícia traspua per arreu. Com podem alterar aquest estat de coses? Ja no es guarden ni les formes. És que hi ha d’haver un daltabaix? Tot plegat va omplint el pap i deprimeix força. I mentrestant, què?

Com estem veient aquests darrers temps ” hi ha una creixent intolerància de les nostres societats a la desigualtat excessiva”, “Temo que quan Cameron, d’origen acomodat i educat en les millors universitats britàniques parla de problemes de “valors”, està pensant únicament en les classes populars. No obstant, el verdader problema de valors i la degradació moral es troba en les elits. Recordin l’ús fraudulent de les dietes per part dels parlamentaris, o el que ha pasat amb  la banca, o amb les converses intervingudes pel grup de premsa de R. Murdoch. ”  Antón Costas.  Como estamos viendo estos últimos tiempos “hay una creciente intolerancia de nuestras sociedades a la desigualdad excesiva”, “Temo que cuando Cameron, de origen acomodado y educado en las mejores universidades británicas habla de problemas de” valores “, está pensando únicamente en las clases populares. Sin embargo, el verdadero problema de valores y la degradación moral se encuentra en las élites. Recuerden el uso fraudulento de las dietas por parte de los parlamentarios, o lo que ha pasado con la banca, o con las conversaciones intervenidas por el grupo de prensa de R. Murdoch. “Antón Costas. As we are seeing in recent times “there is a growing intolerance in our societies to excessive inequality,” “I fear that when Cameron, originally from wealthy and educated in the best British universities talk about issues of” values ​​”, is thinking only of classes popular. However, the real problem of values ​​and moral degradation are the elites. Remember the misuse of allowances for members of parliament, or what happened to the bench, or the conversations intercepted by the group press R. Murdoch. “Antón Costas.

Links : Veus, Tiempos borrascosos,  ¡ Es la desiguadad, Mr Cameron!, S & P

Voy al trabajo y me doy cuenta de los favoritismos y de la desigualdad de trato que recibimos desde arriba algunos trabajadores, y como se hace con tanta naturalidad, todo transcurre con una extraña normalidad; leo la prensa y me estremezco con el hambre que sufren en Somalia, no me acabo de creer los contrato-basura que deben aceptar los jóvenes y no tan jóvenes, ni la codicia sin límite de los poderosos. Es lamentable! Con tanta desigualdad, la injusticia rezuma por todas partes. ¿Cómo podemos alterar este estado de cosas? Ya no se guardan ni las formas. Es que tiene que haber un descalabro? Todo ello va llenando el buche y deprime bastante. Y mientras tanto, ¿qué? I work and I realize favoritism and unequal treatment that we receive from above some workers. Everything is done naturally, so everything takes a strange normality. I read the news and I shudder to suffer hunger in Somalia, I get angry with the garbage contract, must accept the young and not so young. I shudder unlimited greed of the powerful. It is unfortunate! With so much inequality, injustice seeps everywhere. How can we alter this state of affairs? It has to be a disaster? This depresses me a lot. And meanwhile, what?

Anuncis

2 comentaris

Filed under Reflexions

2 responses to “Statu quo

  1. Marimar

    Sí, ja fa massa temps que dura!

  2. laura

    Tot i que intento fer un comentari positiu, se’m fa molt difícil i no vull resignar-me a aquest ordre de coses, els problemes quotidians em mengen les energies.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s