Governments

Demà comença la campanya electoral que ens portarà a elegir qui governarà l’Estat espanyol els propers anys i gairebé tothom dóna per fet que es castigarà molt durament els qui han governat fins ara. Vivim un temps ple d’incertesa i confusió, però em sembla estrany que mentre tots repetim el discurs -orquestrat o no- que  els mercats són els que manen, i que ens hem de preparar per a nous ajustaments i retallades diverses, que la intenció de vot que mostren les enquestes  doni com a guanyador el partit del España va bien, que és en bona part responsable d’un creixement que s’ha demostrat insostenible  i que ha derivat en la crisi  i en l’alta taxa d’atur que patim ara. En fi, en aquests moments em ve al cap una  frase de Borges  que diu : Creo que con el tiempo mereceremos no tener gobiernos.

Tantes administracions i tan mal servits!

Mañana empieza la campaña electoral que nos llevará a elegir quién gobernará el Estado español los próximos años y casi todo el mundo da por hecho que se castigará muy duramente a los que han gobernado hasta ahora. Vivimos un tiempo lleno de incertidumbre y confusión, pero me parece extraño que mientras todos repetimos el discurso -orquestado o no- que los mercados son los que mandan, y que nos tenemos que preparar para nuevos ajustes y recortes diversos, que la intención de voto que muestran las encuestas dé como vencedor al partido del España va bien, que es en buena parte responsable de un crecimiento que se ha demostrado insostenible y que ha derivado en la crisis y en la alta tasa de paro que padecemos ahora. En fin, en estos momentos me viene a la cabeza una frase de Borges que dice: Creo que con el tiempo mereceremos no tener gobiernos.

Tantas administraciones y tan mal servidos!

Tomorrow begins the campaign to choose who will govern the Spanish the next años.Se assumes that harshly punish those who are now in power. We live in a time full of uncertainty and confusion, but it seems strange that while all repeat the speech-orchestrated or not, that markets are the bosses, and we have to prepare for further adjustments and cuts diverse, assume that will win the next election the party of Spain goes well, which is largely responsible for a growth that has proven unsustainable and has led to the crisis and high unemployment that we suffer now. Anyway, now I remember a quote from Borges says: Some day men deserve to have no government.

Many governments and poorly served!

Anuncis

1 comentari

Filed under Reflexions

One response to “Governments

  1. laura

    Vivim temps d’incertesa, és fa difícil l’optimisme i la confiança en els polítics.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s