Burguers

Hamburgueses sense carn i ben bones.  Qui m’ho havia de dir! A mi sempre m’ha agradat molt la carn, sobretot la de porc: els embotits, el pernil, la botifarra… Sóc de la Plana de Vic,  i això deu anar amb els gens. Ara n’estic reduint el consum i he començat a fer una dieta més saludable i equilibrada, i, és clar, vaig provant noves receptes. A veure si us animeu i proveu de fer aquestes hamburgueses!

Ingredients:  Una safata de xampinyons laminats, 100 grams d’arròs integral, 1 ceba petita tallada menuda, 1 gra d’all ratllat, 1 cullerada sopera d’algues Arame, 3 cullerades soperes de flocs de civada,  julivert picat, oli d’oliva verge, salsa de soja i sal marina.

Elaboració : 1) Per començar  es  remullen les algues durant 1o minuts, s’escorren i es tallen a trossos petits;  es bull l’arròs i es reserva. 2) Se sofregeix la ceba amb una mica de sal i oli i s’hi afegeixen l’all, els xampinyons i les algues tallades; un cop cuit se sala amb  1 culleradeta de salsa de soja.  3) S’agafa un bol i s’hi posa l’arròs, els flocs de civada, el que hem sofregit abans prèviament passat per la batedora i el julivert picat,  s’ajusta de sal amb la salsa de soja o amb sal marina i  es va amassant amb una forquilla o amb la mà  i es van fent boles que després aplanarem per fer les hamburgueses. 4) S’arrabossen les hamburgueses amb farina i es passen per una paella untada amb una mica d’oli. I ja estan a punt per menjar-se-les; bon profit!

Hamburguesas sin carne y muy buenas. ¿Quién me lo iba a decir! A mí siempre me ha gustado mucho la carne, sobre todo la de cerdo: los embutidos, el jamón, la butifarra … Soy de la Plana de Vic, y eso debe ir en los genes. Ahora estoy reduciendo el consumo de carne y he empezado a hacer una dieta más saludable y equilibrada, y, claro, voy probando nuevas recetas. A ver si os animáis e intentais hacer estas hamburguesas!

Ingredientes: Una bandeja de champiñones laminados, 100 gramos de arroz integral, 1 cebolla pequeña cortada fina, 1 diente de ajo rallado, 1 cucharada sopera de algas Arame, 3 cucharadas soperas de copos de avena, perejil picado, aceite de oliva virgen, salsa de soja y sal marina.

Elaboración: 1) Para empezar se remojan las algas durante 1o minutos, se escurren y se cortan en trozos pequeños; se hierve el arroz y se reserva. 2) Se sofríe la cebolla con un poco de sal y aceite y se añaden el ajo, los champiñones y las algas cortadas; una vez cocido se sala con 1 cucharadita de salsa de soja. 3) Se coge un bol y se pone el arroz, los copos de avena, lo que hemos sofrito antes pasado previamente por la batidora y el perejil picado, se ajusta de sal con la salsa de soja o con sal marina y se amasa con un tenedor o con la mano y se forman bolas que luego aplanaremos para hacer las hamburguesas. 4) Se rebozan las hamburguesas con harina y se pasan por una sartén untada con un poco de aceite. Y ya están listas para comerselas; buen provecho!

Meatless burgers and very good. Who would have thought me! I always liked the meat, especially pork, sausages, ham, sausage … I am of the Plana de Vic, and that should be in the genes. Now I am reducing the consumption of meat and started to make a healthy, balanced diet and, of course, I’m trying new recipes. Why do not you try making these burgers!

Ingredients: A tray of sliced ​​mushrooms, 100 grams of rice, finely chopped 1 small onion, grated 1 clove garlic, 1 tablespoon of algae Arame, 3 tablespoons of rolled oats, chopped parsley, olive oil, salsa soybeans and sea salt.

 Preparation: 1) algae are soaked for 10 minutes, drain and cut into small pieces, boiled rice and set aside. 2) The fry the onion with a little salt and oil and add garlic, sliced ​​mushrooms and seaweed, once cooked salted with 1 teaspoon soy sauce. 3) You take a bowl and put the rice, rolled oats, which have previously been fried before the blender and chopped parsley, salt is adjusted soy sauce or sea salt and kneaded with a fork or by hand and formed into balls then flatten to make burgers. 4) is coated with flour patties and passed through a pan greased with a little oil. And they are ready to eat them, bon appetit!

Advertisements

4 comentaris

Filed under Cuina natural ( Recipes )

4 responses to “Burguers

  1. laura

    Quina bona pinta. Això s’ha de tastar!

  2. Assumpta

    Les penso provar, ara mateix me’n menjaria una

    assun

  3. Inés

    Ja les provaré sense el flocs de civada i la soja perquè no en tinc però es molt bona idea.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s