Thursday, paella

És un clàssic: dijous, paella!  Que em perdonin els valencians, però és de quinoa. Es un clásico: jueves, paella! Que me perdonen los valencianos, pero es de quinoa. It’s a classic: Thursday, paella ! And it is not rice, but quinoa.

Paella per a dos:  100 grams de quinoa, 1 cullerada sopera d’algues espaguetti de mar remullades 15 minuts, 3 grans d’all, 1 ceba mitjaneta, 1 pastanaga, 1 tros de pebrot vermell, uns quants xampinyons o shitake, sal, oli,  brou de verdures o aigua calenta.

Elaboració: Es posa una mica d’oli en una paella i s’hi sofregeixen els alls, la ceba, la pastanaga, el pebrot i  els bolets. Quan comença a estar tovet shi afegeix la quinoa ( prèviament rentada ), es remena una mica i s’hi posen dues mesures de brou de verdures o d’aigua calenta ( la referència és la quinoa ); se sala i s’hi afegeixen les algues tallades a trossets petits. Passats 20 minuts la quinoa s’haurà begut tota l’aigua i la paella ja estarà a punt de servir.

Paella para dos: 100 gramos de quinoa, 1 cucharada sopera de algas espaguetti de mar remojadas 15 minutos, 3 dientes de ajo, 1 cebolla mediana, 1 zanahoria, 1 trozo de pimiento rojo, champiñones o shitake, sal, aceite, caldo de verduras o agua caliente.
Elaboración: Se pone un poco de aceite en una sartén y se sofríen los ajos, la cebolla, la zanahoria, el pimiento y las setas. Se añade la quinoa (previamente lavada) y se rehoga con la verdura . A continuación se ponen dos medidas de agua caliente (la referencia es la quinoa); se sala y se añaden las algas cortadas a trocitos pequeños. Pasados ​​20 minutos la quinoa ha absorvido toda el agua y la paella ya estará a punto de servir.

Paella for two: 100 grams of quinoa, 1 tablespoon spaghetti of sea algae previously hydrated  15 minutes, 3 cloves garlic, 1 medium onion, 1 carrot, 1 piece of red pepper, a handful of mushrooms or shitake, salt, oil, vegetable broth or hot water.   Preparation: Put a little oil in a skillet and sauté the garlic, onion, carrot, bell pepper and mushrooms. Add the quinoa (previously washed) and sauté with vegetables. Then add two measures of hot water (the reference is the quinoa), salted and put seaweed cut into small pieces. After 20 minutes the quinoa has absorbed all the water and the paella is already ready to serve.

Advertisements

3 comentaris

Filed under Cuina natural ( Recipes )

3 responses to “Thursday, paella

  1. laura

    Un altre plat bonísssssssssssimin, segur!

  2. Néta de sastre i filla i mare de flor

    De mica en mica vaig descobrint uns plats que crec que deuen ser boníssims..hauré de canviar hàbits i deixar de banda la sumaia i el llomillo!!!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s