Another practical joke

Una altra presa de pèl? Sembla que sí! Otra tomadura de pelo? Parece que sí! Another practical joke? Apparently so!

Fa ben poc que el Parlament de la Unió Europea ha autoritzat la venda de l’edulcorant de la planta medicinal Stevia; d’entrada, una bona notícia. Ara bé, pel que he llegit al blog de Josep Pàmies, el que  trobarem als supers i es comercialitzarà a tot el país, un producte anomenat Truvía, dels components  de l’stevia en tindrà ben pocs, només un 20%; i en aquest 20% no hi ha l’únic component medicinal que té la planta. Quina barra!

Hace poco que el Parlamento de la Unión Europea ha autorizado la venta del edulcorante de la planta medicinal Stevia, de entrada, una buena noticia. Ahora bien, por lo que he leído en el blog de Josep Pàmies, lo que encontraremos en los supers y se comercializará en todo el país, un producto llamado Truvía, de Stevia tendrá muy poco, sólo un 20%, y en este 20% no está el único componente medicinal que tiene la planta. Raro, verdad?

Parliament of the European Union has authorized the sale of the medicinal plant Stevia sweetener; input, good news. But as I read the blog of Joseph Pamies, we find that the above and will be sold throughout the country, a product called Truvía, the components of the stevia to have very few, only 20%, and this 20% are not the only component that has medicinal plant.

Anuncis

Deixa un comentari

Filed under Ítems

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s