Bicycles

No sé si és per la crisi, per l’augment de les tarifes del metro i del bus, per la sostenibilitat del planeta o per què, però jo tinc la impressió que cada dia hi ha més gent que opta per la bici per moure’s per Barcelona. Entre els pares joves que hi carretegen els menuts, alguns guies que hi fan les rutes turístiques i els usuaris de tota la vida i els del Bicing, la varietat de bicicletes que hi ha per carrers i voreres és considerable; fins i tot n’hi ha alguna que sense adonar-te’n,  et transporta nord enllà.

No sé si es por la crisis, por el aumento de las tarifas del metro y del bus, por la sostenibilidad del planeta o por qué, pero yo tengo la impresión de que cada día hay más gente que opta por la bici para moverse por Barcelona. Entre los padres jóvenes que llevan a los pequeños, algunos guías de la ciudad que hacen las rutas turísticas en bici y los usuarios de toda la vida y los del Bicing, la variedad de bicicletas que hay por las calles y aceras es considerable, incluso hay alguna que sin darte cuenta, te transporta en un abrir y cerrar de ojos al norte de Europa.

Link : bicing

I do not know if it’s the crisis, by increasing subway fares and bus, the sustainability of the planet or why, but I have the impression that every day more people are opting for the bike to move around Barcelona . Among the young parents who take children, some city guides that make cycling tourist routes and users of all life and Bicing, the variety of bikes there on the streets and sidewalks is considerable, there is even a bike that takes you to northern Europe.

Anuncis

Deixa un comentari

Filed under Ítems, Barcelona

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s