Greece

Qui ens pot assegurar que el que passa avui a Grècia no ens passarà a nosaltres d’aquí a poc temps? Quan hi penso m’esgarrifo. Tant de bo que els grecs encertin en la seva acció política!

Manolis Grezos, un combatent antinazi grec, diu en un article que acabo de llegir a El País d’avui que Alemanya i la seva política econòmica són els culpables de tot i afegeix que la societat grega es divideix en 5 grups1) els acomodats, que ja estan bé com estan; 2) els indiferents, a qui tant els fa tot; 3) els que saben que estan malament, però que no fan res; 4) els que surten al carrer a destrossar-ho tot i a desfogar-se  i 5) els que saben molt bé per quines coses lluiten.

Es veu que com més dies passen, els dos últims grups van en augment i els tres primers minven; poder i saber canalitzar bé la ràbia i la impotència que senten deu ser el més difícil.

Links: Manolis Grezos, Lo que de verdad está en juego en Atenas

Quién nos puede asegurar que lo que ocurre hoy en Grecia no nos pasará a nosotros dentro de poco tiempo? Cuando pienso en ello me estremezco. Ojalá que los griegos acierten en su acción política!
Manolis Grezos, un combatiente antinazi griego, dice en un artículo que acabo de leer en El País de hoy que Alemania y su política económica son los culpables de todo y añade que la sociedad griega se divide en 5 grupos: 1) los acomodados , que ya están bien, 2) los indiferentes, a quien les da lo mismo todo, 3) los que saben que están mal, pero que no hacen nada; 4) los que salen a la calle a destrozarlo todo y a desahogarse y 5) los que saben muy bien por qué cosas luchan.
Se ve que cuanto más días pasan, los dos últimos grupos van en aumento y los tres primeros disminuyen; poder y saber canalizar bien la rabia y la impotencia que sienten debe ser lo más difícil.

Who can assure us that what happens today in Greece will happen to us shortly? When I think about it I shudder. May the Greeks guess right in their political action! Grezos Manolis, a Greek fighter, said in an article I just read in El Pais today that Germany and its economic policies are to blame for everything, adding that Greek society is divided into 5 groups: 1) the well, not have problems, 2) the indifferent, 3) those who know they are wrong but do nothing, 4) those who go out to destroy everything and blow off steam and 5) those who know exactly why things are struggling. It is seen that the more days pass, the latter two groups are increasing and decreasing the first three, power and know well the anger and channel impotence they feel should be the most difficult.

Anuncis

1 comentari

Filed under Cançons ( Songs ), Reflexions

One response to “Greece

  1. Marimar

    Sort que encara hi ha gent lluitadora. M’ha agradat la cançó.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s