T-11

Protesta i estalvia. Si utilizeu el transport públic de Barcelona, us animo a difondre la iniciativa de la T-11.

La gent que ens movem per Barcelona en transport públic podem ser solidaris entre nosaltres i fer una T-11 quan se’ns acaba una T-10; només l’hem de donar a un altre usuari per tal que l’acabi d’aprofitar. Una T-10 exhaurida al Metro es coneverteix en una T-11 al bus, i si s’ha exhaurit al bus és una T-11 al Metro i en una altra línia de bus. Aquesta proposta tan imaginativa ha sorgit de la Federació d’associacions de veïns i veïnes de Barcelona ( FAVB). Jo ja l’he posat en pràctica un parell de cops i me’n sento molt satisfeta.

Links: T-11, Ara.cat

Protesta y ahorra. Si utilizas el transporte público de Barcelona, te animo a difundir la iniciativa de la T-11.
La gente que nos movemos por Barcelona en transporte público podemos ser solidarios entre nosotros y hacer una T-11 cuando se nos acaba una T-10; sólo tenemos que darla a otro usuario para que  la utilice en el último tramo. Una T-10 agotada en el Metro se convierte en una T-11 en el bus, y si se ha agotado en el bus es una T-11 en el Metro y en otra linea de bus. Esta propuesta tan imaginativa ha surgido de la Federación de asociaciones de vecinos y vecinas de Barcelona (FAVB). Yo ya lo he puesto en práctica un par de veces y me siento muy satisfecha.

Protest and save. If you use public transport in Barcelona, I encourage you to spread the initiative of the T-11.   People move through Barcelona by public transport can be in solidarity with us and make a T-11 when we run a T-10 and only have to give it to another user to use it in the last section. A T-10 sold out the Metro becomes a T-11 on the bus, and if it has exhausted the bus is a T-11 in the subway or another bus line. This imaginative proposal has emerged as the Federation of Associations of neighbors of Barcelona (FAVB). I’ve already implemented a couple of times and I am very satisfied.

Anuncis

2 comentaris

Filed under Ítems, Barcelona

2 responses to “T-11

  1. laura doncel

    Miraré de fer-ho jo també!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s