Raval

Una passejada pel Raval m’ha portat fins a la seu de la la nova Filmoteca de Catalunya. El barri ha canviat molt en els últims anys, amb la rambla del Raval sobretot, i  també amb les cafeteries i botigues que s’hi han anat instal·lant. Aquest nou equipament revitalitza i revaloralitza el barri; penso disfrutar de la seva programació molt més del que feia en l’antiga ubicació.

Links :  La Filmoteca,  El Raval

Un paseo por el Raval me ha llevado hasta la sede de la la nueva Filmoteca de Catalunya. El barrio ha cambiado mucho en los últimos años, con la rambla del Raval, con los locales, las cafeterías y tiendas que le han dado un aire nuevo. Este nuevo equipamiento revitaliza y revaloralitza el barrio; pienso disfrutar de su programación mucho más de lo que hacía en la antigua ubicación.

A walk through the Raval has led me to the headquarters of the new Film Archive of Catalonia. The neighborhood has changed considerably in recent years with the Rambla del Raval, with local cafes and shops that have given a new look. This new equipment and revaloralitza revitalize the neighborhood, I enjoy your programming much more than they did in the old location.

Anuncis

Deixa un comentari

Filed under Barcelona

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s