L. Casei

Per si no ho sabeu us faig cinc cèntims dels inconvenients de prendre Actimel. És ben bonet, però és millor estalviar-se’l! Por si no lo sabéis os comento los inconvenientes de tomar Actimel. Es rico, pero es mejor ahorrárselo! Take Actimel is not as healthy as think it. It is rich, but is better not to take!

Imatges de la xarxa

La llet, els ous i d’altres aliments se’ns presenten moltes vegades enriquits perquè -diuen-  es vol protegir el consumidor de les mancances que presenten quant a nutrients. És clar que, quan hi rumies una mica, ja t’adones que si la indústria alimentària es preocupés realment per la salut de la població, molts aliments no estarien tan desnaturalitzats com estan i que, per tant, no farien falta els suplements. Què passa, doncs? És ben clar, la indústria alimentària fa negoci d’anada i tornada. Els consumidors anem aprenent un vocabulari que sembla que ens fa savis, i, mentrestant, ens van aixecant la camisa.  L. Casei és un bacteri que la majoria d’organismes pot generar i que és molt beneficiós per al sistema immunitari; el problema sorgeix quan el suministre és extern i es prolonga més de 15 dies. En aquests casos el cos s’hi acostuma i deixa d’elaborar-lo. Resultat: si ens acostumem a prendre’l i per la raó que sigui el deixem, tindrem les defenses baixes  i serem més propensos a patir processos infecciosos. El nostre cos ja  s’haurà oblidat d’elaborar-lo i ens haurem convertit en uns addictes, en aquest cas, a l’Actimel.

La leche, los huevos y otros alimentos se nos presentan muchas veces enriquecidos porque -dicen- se quiere proteger al consumidor de las carencias que presentan en cuanto a nutrientes. Claro que, cuando uno piensa un poco, ya se da  cuenta que si la industria alimentaria se preocupara realmente por la salud de la población, muchos alimentos no estarían tan desnaturalizados como están,  y que, por tanto, no harían falta los suplementos. ¿Qué pasa, pues? Está claro, la industria alimentaria hace negocio de ida y vuelta. Los consumidores vamos aprendiendo un vocabulario que parece que nos hace sabios, y, mientras tanto, nos toman el pelo. L. Casei es una bacteria que la mayoría de organismos puede generar y que es muy beneficioso para el sistema inmunitario, el problema surge cuando el suministro es externo y se prolonga más de 15 días. En estos casos el cuerpo se acostumbra y deja de elaborarlo. Resultado: si nos acostumbramos a tomarlo y por la razón que sea lo dejamos, tendremos las defensas bajas y seremos más propensos a sufrir procesos infecciosos. Nuestro cuerpo ya se habrá olvidado de elaborarlo y nos habremos convertido en unos adictos, en este caso, al Actimel…

Milk, eggs and other foods sold many times enriched because, they say, is to protect consumers from the deficiencies that arise as nutrients. Of course, when you think about it, and realizes that if the food industry really cared about the health of the population, many foods would not be so unnatural as they are, and therefore would not require supplements. What then? Clearly, the food industry for more business. Consumers we learn a vocabulary that seems to make us wise, and in the meantime, we tease. L. Casei is a bacteria that most organisms can generate and that is very beneficial for the immune system, the problem arises when the supply is external and lasts over 15 days. In these cases the body adjusts and stops producing it. Result: If we used to take it and for whatever reason we left, we have lower defenses and be more prone to infections. Our bodies already have forgotten to elaborate it and some will have become addicted, in this case, Actimel …

Anuncis

Deixa un comentari

Filed under Ítems

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s