Omelette with rice

Heu menjat mai una truita amb arròs, ceba i carbassó? Proveu-la i repetireu segur, sobretot si teniu a casa nens o persones grans amb dificultats per mastegar. A part, des del punt de vista nutricional és un plat molt complet i de fàcil assimilació. Ho té  tot: bo, saludable i gens car. Has comido alguna vez una tortilla con arroz, cebolla y calabacín? Pruebala y repetirás seguro, sobre todo si tienes en casa niños o personas mayores con dificultades para masticar. Aparte, desde el punto de vista nutricional es un plato muy completo y de fácil asimilación. Lo tiene todo: bueno, saludable y nada caro. Ever eat a tortilla with rice, onions and zucchini? Have it and repeat safe, especially if you have children at home or older people who have difficulty chewing. Apart from the nutritional point of view is a very full plate and easy to assimilate. It has everything: good, healthy and not expensive.

Ingredients : 2 o 3 ous ecològics, 50 grams d’arròs semiintegral, 1 ceba, 1 carbassó, julivert, sèsam i sal o tamari.

Elaboració: Primer es cou l’arròs i es reserva, després es posa oli en una paella i s’hi daura la ceba, tot seguit s’hi afegeix el carbassó, es tapa la paella  i es deixa coure uns 10 minuts. Un cop cuit s’hi afegeix una mica de sal o de tamari. Ja està tot a punt per batre els ous i afegir-hi l’arròs i les verdures.

Fer la truita: S’unta la paella amb una mica d’oli i quan està ben calenta s’hi afegeix la mescla que s’ha preparat. Al cap d’un minut s’abaixa el foc al mínim i es tapa. Quan la truita ha quallat, es gira i s’acaba de fer. Un cop cuita s’adorna amb julivert i sèsam mòlt.

Ingredientes: 2 ó 3 huevos ecológicos, 50 gramos de arroz semiintegral, 1 cebolla, 1 calabacín, perejil, sésamo y sal o tamari.
Elaboración: Primero se cuece el arroz y se reserva, luego se pone aceite en una sartén y se dora la cebolla, a continuación se añade el calabacín, se tapa la sartén y se deja cocer unos 10 minutos. Una vez cocido se añade un poco de sal o de tamari. Ya está todo listo para batir los huevos y añadir el arroz y las verduras.
Hacer la tortilla: Se unta la sartén con un poco de aceite y cuando está bien caliente se añade la mezcla que se ha preparado. Al cabo de un minuto se baja el fuego al mínimo y se tapa. Cuando la tortilla ha cuajado, se da la vuelta y acaba de cocer. Una vez cocida se adorna con perejil y sésamo molido.

Ingredients: 2 or 3 organic eggs, 50 grams of rice semi-full, 1 onion, 1 zucchini, parsley, salt or tamari and sesame.  

Preparation: First cook the rice and reserve, then put oil in a skillet and brown the onion, then add the zucchini, cover the pan and cook about 10 minutes. Once cooked, add some salt or tamari. Everything is ready to beat the eggs and add the rice and vegetables.   Omelette: the pan is smeared with a little oil and when hot add the mixture to be prepared. After a minute, lower the heat to low and cover. When the omelette has curdled, turns around and just cooked. Once cooked garnish with parsley and sesame powder.

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1 comentari

Filed under Cuina natural ( Recipes )

One response to “Omelette with rice

  1. karma

    Quina truita més bona que t’ha sortit !

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