Millet pudding

Aquest plat és un bàlsam per a l’estómac, ideal per a la debilitat digestiva en general i per a la cremor d’estómac en particular.

Ingredients: mill i aigua en proporció 1-5, 1 cullerada sopera d’algues agar-agar,  1 cullerada sopera de kuzú, 1 vaset de suc de poma ecològic, una branca de canyella i melassa d’arròs.

Elaboració: 1) Es renta el mill i es posa a bullir en aigua freda amb la branca de canyella durant 40 minuts a foc lent. 2) Es dissolen els flocs d’agar-agar i la melasa d’arròs en el suc de poma i es posa al foc fins que comenci a bullir. 3) S’hi barreja  el mill i es deixa al foc uns minuts i es va remenant; si la mescla  no queda homogènia es pot passar per la batedora. 4) Es posa en un bol i es deixa refredar per poder-lo desemmotllar bé. 5) Es pot decorar amb un raget de concentrat de poma o amb una mica de melassa d’arròs.

Este plato es un bálsamo para el estómago, ideal para el ardor de estómago y la debilidad digestiva en general.

Ingredientes: mijo y agua en proporción 1-5, 1 cucharada sopera de algas agar-agar, 1 cucharada sopera de Kuzu, 1 vasito de zumo de manzana ecológico, una rama de canela y melaza de arroz.

Elaboración: 1) Se lava el mijo y se pone a hervir en agua fría con la rama de canela durante 40 minutos a fuego lento. 2) Se disuelven los copos de agar-agar y la melaza de arroz en el zumo de manzana y se pone al fuego hasta que empiece a hervir. 3) Se mezcla con el mijo y se deja al fuego unos minutos mientras se va removiendo, si  la mezcla no queda homogénea se puede pasar por la batidora. 4) Se pone en un bol y se deja enfriar para poder desmoldarlo bien. 5) Se puede decorar con concentrado de manzana o con un poco de melaza de arroz.

This dish is a balm for the stomach, ideal for heartburn and overall digestive weakness.

Ingredients: millet and water in proportion 1-5, 1 tablespoon of seaweed agar-agar, 1 tablespoon Kuzu, 1 glass of organic apple juice, a cinnamon rice and molasses.
Preparation: 1) Wash millet and put to boil in cold water with the cinnamon over low heat for 40 minutes. 2) Dissolve the agar agar flakes and rice melasa apple juice and put the fire until it begins to boil. 3) Mix it with millet and stir for a few minutes, if the mixture is not homogeneous goes through the blender. 4) Put in a bowl and cool to get it right. 5) It can be decorated with concentrated apple or molasses rice.

tburn and digestive weakness in general

Anuncis

4 comentaris

Filed under Cuina natural ( Recipes )

4 responses to “Millet pudding

 1. Carme

  El KUZÚ, Es dissol juntament amb els flocs d’agar-agar i la melasa d’arròs el suc de poma ??
  Gràcies per endavant,
  Carme

  • S’ha de posar el kuzú, l’agar i la melassa en el suc de poma. Després es posa al foc fins que bulli i es va remenant prquè es dissolgui bé l’agar.
   A veure si t’agrada!

 2. Marimar

  L’ hauré de provar, a veure si em millora una mica l’estómac. De presència és molt maco.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s