Porrusalda

Aquest plat és molt nutritiu, bo i de fàcil digestió.

A més, les algues espagueti de mar són una font important de  calci.

Este plato es muy nutritivo, rico y de fácil digestión. Además, las algas espaguetti de mar son una fuente importante de calcio.

This dish is very nutritious and easily digested. In addition, sea spaghetti algae are an important source of calcium.

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Ingredients: 1/2 litre d’aigua, 2 porros mitjans, 2 cullerades soperes d’algues espagueti de mar remullades 10 minuts,  200 grams de bacallà dessalat, 1 patata grossa, 2  grans d’all, 2 fulles de llorer, oli d’oliva i gingebre ( dos tallets prims ) o pebre.

Elaboració: 1) Es posa oli en un cassó i s’hi afegeixen les algues, el llorer, els alls i  pebre o gingebre( opcional). 2) Mentrestant es trenca la patata, es tallen els porros ben primets i el bacallà a  trossos regulars; quan l’aigua comença a bullir s’hi aboca tot i es deixa coure entre 20 i 25 minuts. Un cop cuit s’hi afegeix un bon raig d’oli i s’ajusta el punt de sal. Si no s’hi ha posat gingebre, s’hi pot posar un polsim de pebre.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAIngredientes: 1/2 litro de agua, 2 puerros medianos, 2 cucharadas soperas de algas espagueti de mar remojadas 10 minutos, 200 gramos de bacalao desalado, 1 patata grande, 2 dientes de ajo, 2 hojas de laurel, aceite de oliva y jengibre (dos trocitos finos) o pimienta.

Elaboración: 1) Se pone aceite en un cazo y se añaden las algas, el laurel, los ajos y pimienta o jengibre (opcional). 2) Mientras se corta la patata, se cortan los puerros en aros finos  y el bacalao a trozos regulares, cuando el agua empieza a hervir se vierte todo y se deja cocer entre 20 y 25 minutos. Una vez cocido se añade un buen chorro de aceite y se ajusta el punto de sal. Si no se ha puesto jengibre, se puede poner una pizca de pimienta.

Ingredients: 1/2 liter of water, 2 medium leeks, 2 tablespoons of sea spaghetti seaweed (soaked 10 minutes), 200 grams of salted cod, 1 large potato, 2 cloves of garlic, 2 bay leaves, olive oil and ginger (two finely chopped) or pepper.

Preparation: 1) Put oil in a saucepan and add the algae, bay leaf, garlic and pepper or ginger (optional). 2) While the potato is cut, cut the leeks into thin rings and regular cod pieces, when the water begins to boil, pour everything and cook 20 to 25 minutes. Once cooked, add a splash of oil and adjust the salt. If you have not put ginger can add a pinch of pepper.

algues

Imatge de la xarxa

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Filed under Cuina natural ( Recipes )

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