Polenta omelette

He fet una truita sense trencar cap ou, i no ha quedat gens malament. Us l’explico tot seguit: es fa amb polenta, una mica de verdura i un grapadet de gambetes cuites. Em pensava que tenia més gambes  i he fet una mica curt,  una mica menys testa de l’habitual perquè hi ha més ceba i carbassó, però ben bona!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Preparació : 1) Es cou la polenta en la proporció de 4-1 ( aigua-polenta ); primer es posen 3 volums d’aigua al foc i quan bull s’hi tira el quart i la polenta; així no fa grumolls. 2) Es posa oli en una paella i s’hi cou la ceba i el carbassó, un cop cuita la verdura la posem en un plat – no hi ha d’haver gens d’oli-  i hi afegim les gambetes tallades a trossets i la polenta. 3) Tot seguit posarem la barreja a refredar en la paella que hem utilitzat abans, que ens servirà de motlle. 4) Desemmotllem la massa, la posem en un plat i posem una mica d’oli a la paella per enrossir-hi la “truita”. 5) Per acabar s’hi pot posar una mica de sèsam negre per sobre.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

He hecho una tortilla sin romper ningún huevo, y no ha quedado nada mal. Os la explico a continuación: se hace con polenta, un poco de verdura y un puñadito de gambitas cocidas. Tenía pocas gambas y he puesto un poco más decebolla y calabacín, con lo cual ha quedado menos sólida; pero igual de buena.

Preparación: 1) Se cuece la polenta en la proporción de 4-1 (agua-polenta); primero se ponen 3 volúmenes de agua al fuego y cuando hierve se echa el cuarto y la polenta, así no hace grumos. 2) Se pone aceite en una sartén y se cuece la cebolla y el calabacín, una vez cocida la verdura la ponemos en un plato – sin nada de aceite- y añadimos los camarones cortadas en trocitos y la polenta. 3) A continuación pondremos la mezcla a enfriar en la sartén que hemos utilizado antes, que nos servirá de molde. 4) desmoldeamos la masa, la ponemos en un plato y ponemos un poco de aceite en la sartén para dorar en ella la “tortilla”. 5) Para terminar,  se puede espolvorear  con  sésamo negro.

I made an omelet without breaking any eggs, and it has not been all bad. I explain it below:  with polenta , some vegetables and a handful of cooked prawns.

Preparation: 1) Cook the polenta in the proportion of 4-1 (water-polenta) 2) Put oil in a pan and cook the onion and zucchini, cooked vegetables once we put it on a plate – without no oil, and add cut up shrimp and polenta. 3) Then will the mixture to cool in the pan that we used before, the pan will be the mold. 4) Place the dough from the pan onto a plate and put a little oil in the pan to brown in it the “tortilla”. 5) Finally, you can sprinkle with black sesame.

2 comentaris

Filed under Cuina natural ( Recipes )

2 responses to “Polenta omelette

  1. karma

    Quina bona pinta. Ben bona i ben sana

  2. Un dia d’aquests ens hi posem i la fem juntes.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s