Introspection is not fashionable

La setmana que ve Barcelona tornarà a ser la capital mundial del mòbil. Jo amb el mòbil no hi tinc gaire bona relació i l’ús que en faig és mínim, entre altres coses perquè és molt car de mantenir. No en renego, però el trobo massa invasiu. A més, com que ens han fet creure que hem d’estar sempre localitzables i  permanentment enganxats  a aquests ginys, s’ha convertit en una nova addicció. La introspecció no està de moda!

wpid-fira-de-barcelona-gran-via[1]

RGB_White_Ver Fira de Barcelona – Imatges de la xarxa

Links:  Fira de Barcelona , El uso del móvil…

Fira

Torres venecianes de la Plaça Espanya i de la Gran Via

torres i fira

La próxima semana Barcelona volverá a ser la capital mundial del móvil. Yo con el móvil no tengo muy buena relación y lo utilizo muy poco, entre otras cosas porque es muy caro de mantener. No reniego de él, pero lo encuentro demasiado invasivo. Además, como nos han hecho creer que debemos estar siempre localizables y permanentemente pegados a ellos, se ha convertido en una nueva adicción. La introspección no está de moda!

Next week, Barcelona will be the mobile world capital. I use it very little, not least because it is very expensive to maintain. I deny it, but I find it too invasive. In addition, people have to be always reachable and permanently attached to mobile and has become a new addiction. Introspection is not fashionable.

1 comentari

Filed under Ítems, Barcelona

1 responses to “Introspection is not fashionable

  1. karma

    Estic d’acord amb tu

Deixa un comentari